• 4x4 Amplifier Campuran Matrix
  • 2 Zon Kompak alarm swara terpadu lan sistem alamat umum
  • Mikropon Delegasi Konferensi Digital
  • 8 Controller Matrix Amplifier Channel
  • Sistem Matrix Disebarake 4K IP adhedhasar
  • 8 Controller daya saluran
  • Konferensi Nomer Elektronik Dual Layar
  • 8W Speaker Speaker Ceiling Aktifik
  • Sistem Broadcasting Wireless

    Ukuran sing luwih Wiyar
  • HD8000

    Sistem Konferensi Remote Video
  • MAG6000

    Sistem Sistem Jaringan IP IP

Guangzhou DSPPA Audio Co, Ltd minangka produsen audio profesional wiwit taun 1988. Kanthi luwih saka 30 taun ngrancang lan ngrancang produk audio, DSPPA wis seneng banget ing reputasi ing China lan China. Inovasi teknologi, kualitas lan kontrol lingkungan sing ketat (ISO 9001 & ISO14000) lan produk sing berorientasi pasar nggawe DSPPA dadi merek utama ing sistem alamat umum lan sistem konferensi. Minangka editor utama Teknik Teknik kanggo Alamat Alamat Umum China, DSPPA dikenal minangka supplier peralatan audio paling gedhe lan paling profesional ing China.